Zonnige editie Proost in Oost! op 12 juni 2022 - Markt om de Hoek
17572
post-template-default,single,single-post,postid-17572,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Zonnige editie Proost in Oost! op 12 juni 2022

Zonnige editie Proost in Oost! op 12 juni 2022

Onder een heerlijk zonnetje kwamen honderden buurtbewoners op 12 juni naar Markt om de Hoek. Voor het eerst in anderhalf jaar coronastilte lieten ze zich de lokale lekkernijen van hun buurgenoten en de duurzame, vaak vegetarische of veganistische lekkernijen van ondernemers uit de buurt goed smaken. Onder het genot van bijzondere en heerlijke bier, gemberwijn of een ijsje ontmoetten ze elkaar, ze luisterden naar de live muzikanten of praatten bij met buurtgenoten en vrienden. Het was weer een groot feest!

Hieronder een foto-impressie.

En alvast voor je agenda: Op 4 september willen we de nazomermarkt houden. Dat wordt een feestelijke editie! Volg onze website en socials voor updates over deelnemers en activiteiten.

Bijna alle foto’s zijn gemaakt door fotograaf en buurtbewoner Paulus van Dorsten’. Zie http://www.by-pauluz.nl/

Doe je mee?

Het team van Markt om de Hoek wil graag uitbreiden! Ben je blij met Markt om de Hoek en hou je van organiseren in een klein en enthousiast team? Stuur ons snel een mailtje op productie@marktomdehoek.nl!