Geslaagde markt in 2020! - Markt om de Hoek
17234
post-template-default,single,single-post,postid-17234,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Geslaagde markt in 2020!

Diego Punk Dog, 2020

Geslaagde markt in 2020!

We blikken terug op een hele geslaagde Markt om de Hoek van 6 sept 2020!

Met zoals elke keer het geluk van heerlijk weer en een drukbezochte markt, ondanks de coronamaatregelen die getroffen waren om het naast leuk ook veilig te houden. Bezoekers konden opnieuw genieten van zelfgemaakte Syrische maaltijden van Yasmen en Vegan hotdogs van Punk Dog, die er al sinds de start van de markt altijd bij zijn. Er was heerlijke koffie van nieuwe deelnemer 30ml dit keer, gember champagne van Bruis & Ketel en bier van Gigi Brewing. Bij de koffie een lekker taartje van Hot Buns (die al snel uitverkocht waren!). Ook werden er flink boodschappen voor thuis gedaan; biologische broden van Broei Bakkerij, groenten en fruit uit eigen tuin van Hadewig Boerman, Kaas uit De Keuken van Max, o.a. bierbostelbrood en frisdranken bij vaste prik De Brakkerij, bio kruiden van Les Herbes en heerlijke sauzen, siropen en chutneys van Sjemsessies. De muziek van duo Eva Rosita & Charley Marie, van de mannen van Slagerij van Campfens en van ‘om de hoek’ wonende operazangeres Machteld van de Putte, maakten de middag compleet! Mede door onze geslaagde crowdfundactie is het ook opnieuw gelukt om de markt te organiseren op een zo duurzaam mogelijke manier, o.a. door Green Battery, een accu op groene stroom, voor de energievoorziening en afvalbakken voor gescheiden afvalstromen.

Helaas was dit vanwege corona de enige en laatste editie van de markt in 2020, en hopen we snel meer te weten over de markt in 2021.

Foto’s: Paul van Dorsten