Helaas geen Markt om de Hoek op 5 september 2021.
17273
post-template-default,single,single-post,postid-17273,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Editie 2021: 5 september! Helaas Afgelast

Foto_Marktomdehoek

Editie 2021: 5 september! Helaas Afgelast

Beste en lieve fans van Markt om de Hoek,

we gaan het weer doen: Markt om de Hoek, editie 2021. We kozen voor zondag 5 september, zoals altijd van 13.00-18.00u.
Tip: Schrijf de datum alvast in je agenda.

Vanaf nu kunnen deelnemers zich aanmelden via deelnemers@marktomdehoek.nl.

Wij gaan aan de slag met vergunningen, muzikanten, reserveringen en andere noodzakelijke voorbereidingen.

We houden intussen de steeds veranderende corona-ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Dus deze aankondiging is onder voorbehoud, want wie weet steekt een nieuwe variant de kop op en komen we in een volgende lockdown. Op dit moment hebben we er vertrouwen in dat we de markt veilig kunnen organiseren. Dat hebben we verleden jaar al laten zien. We zijn ervan overtuigd dat we opnieuw samen een veilige, gezonde en gezellige markt kunnen houden. Natuurlijk rekenen we weer op de medewerking van de bezoekers van de markt, zoals jij dus ;-). Vorig jaar ging dat geweldig. 

Ontdek echte lokale producten, laat je verrassen door duurzame projecten uit de buurt en ontmoet andere wijkbewoners op de bekende eigen foodmarkt van Oost.

Voor en door bewoners en kleine ondernemers uit Utrecht Oost met enkel verse producten!

Tot ziens op Markt om de Hoek!

Hartelijke groeten,

het team van Markt om de  Hoek