Feestelijke opening Park Oosterspoorbaan - Markt om de Hoek
16542
post-template-default,single,single-post,postid-16542,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Feestelijke opening Park Oosterspoorbaan

Park oosterspoorbaan

Feestelijke opening Park Oosterspoorbaan

ZONDAG 22 JANUARI is het zo ver, onze stad is een dan nieuw park rijker! Een nieuwe fiets,- & wandelverbinding van de stad naar het landschap en andersom natuurlijk!

Wij nodigen je van harte uit om met elkaar op een bijzondere manier een eerste tocht over de Oosterspoorbaan te gaan maken. De invulling is nog een verrassing en wordt mede opgezet en verzorgd door Markt Om De Hoek en vele andere actieve bewoners en hun Oosterspoorbaan initiatieven. Het volledige programma wordt hier zo spoedig mogelijk bekend gemaakt, dus houd deze website en Facebook in de gaten. Dit wil je niet missen! Geef op Facebook alvast aan of je erbij bent.

REISPLANNER
Startlocatie: Rode kruisgebouw, Koningsweg 2
Eindlocatie: Absterdijk
Via: Kromme Rijn, Venuslaan, Neptunusstraat en Notenbomenlaan

Vertrek: zondag 22 januari 2017 – 14.00
Aankomst: zondag 22 januari 2017 – 17.00

Actuele werkzaamheden
Traject Landschap – Binnenstad
Werk aan het spoor; aansluiting Abstederdijk – Zonstraat, in de loop van 2017 gereed.