Geen Markt om de Hoek op 5 september - Markt om de Hoek
17387
post-template-default,single,single-post,postid-17387,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Geen Markt om de Hoek op 5 september

afbeelding Markt om de Hoek

Geen Markt om de Hoek op 5 september

Markt om de Hoek kan niet doorgaan!

Beste en lieve fans van Markt om de Hoek,

Zoals jullie weten, wilden we op zondag 5 september 2021 weer een markt organiseren. Maar de coronamaatregelen laten het niet toe. We vinden het natuurlijk heel jammer dat we elkaar niet kunnen ontmoeten op Markt om de Hoek en genieten van hapjes, drankjes en muziek. Daarom zijn we meteen begonnen met plannen voor de volgende markt. We houden je op de hoogte.

We waren natuurlijk al druk aan het voorbereiden. Er hadden zich al veel deelnemers aangemeld en het leek er op dat we een bijzondere, gezellige en lekkere editie van Markt om de Hoek tegemoet gingen. We hadden er lange tijd vertrouwen in dat de Markt zou kunnen doorgaan, net als verleden jaar.

De persconferentie van de regering op vrijdag 13 augustus gaf helaas geen extra ruimte voor evenementen zoals Markt om de Hoek. We hebben snel contact gelegd met de gemeente, maar we zouden geen vergunning krijgen.

Voorlopig gaan we elkaar dus nog niet op de Markt ontmoeten, bij de muziek zitten en van de heerlijke hapjes en drankjes genieten. Maar er komt weer een volgende markt!

Daarom: Tot ziens op Markt om de Hoek!

Volg onze website, deze nieuwsbrief en/of de socials van Markt om de Hoek om up to date te blijven!

Hartelijke groeten,


het team van Markt om de Hoek
Kristel, Lennart, Alexander, Douwe en Herman