12 juni 2022 Markt om de Hoek in het Beerthuizenplantsoen Utrecht Oost
17505
post-template-default,single,single-post,postid-17505,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Voorproeven! Deelnemers Markt om de Hoek 12 juni 2022, Proost in Oost

afbeelding Markt om de Hoek

Voorproeven! Deelnemers Markt om de Hoek 12 juni 2022, Proost in Oost

Op 12 juni is het zover! Dan is er eindelijk weer een Markt om de Hoek in het Beerthuizenplantsoen, naast Park Oosterspoorbaan in Utrecht Oost. Het belooft weer een gezellige, leerzame én vooral lekkere editie te worden.

Benieuwd naar het aanbod en de deelnemers? We hebben weer een fantastisch aanbod van eten, muziek en workshops. Hieronder geven we vast een voorproefje en stellen de deelnemers zichzelf voor. Hopelijk tot de 12e!

De kramen


Wat valt er te eten, drinken en kopen op de Markt? Hieronder de deelnemers die tot nu toe hebben bevestigd. We hebben nog wat plekjes beschikbaar, dus ben je ondernemer of bewoner in Utrecht Oost en heb je iets lekkers, lokaals en/of duurzaams dat je graag zou willen serveren op Markt om de Hoek? Neem dan even contact met ons op.

Bananas Fresh Asian Cuisine, Kombucha en chili-olie

Workshops


We hebben dit jaar twee verschillende workshops voor je in de aanbieding. De precieze tijden liggen nog niet helemaal vast, dus kom vooral op de dag zelf even kijken waar je bij kunt meedoen.

Zaadbommen maken
Joost en Ariadne geven een workshop zaadbommen maken. Zaadbommen zijn een uitstekende manier om een braakliggend terrein op te fleuren en aantrekkelijk te maken voor allerlei insecten. Hier kun je stiekem al lezen hoe het in zijn werk gaat, maar veel leuker is het natuurlijk om op de Markt zelf gelijk aan de slag te gaan!

Zelf keramiek maken
Fragilestone Ceramics is aanwezig op de Markt om haar eigen prachtige creaties te verkopen. Maar wil je een uniek exemplaar van eigen hand? Dan kun je bij haar stand doorlopend aanschuiven voor mini-workshop zelf keramiek maken.

Live artiesten


Net als voorgaande edities hebben we weer fantastische akoestische muzikanten die de dag muzikaal opluisteren. Dus schuif gezellig aan onder onze grote party tent in het midden van de Markt en luister naar:

• AJM. Ivo en Floris spelen akoestische (gipsy)jazz mét mystery guest uit de buurt!

Sangdrangh. Dit oktet van zangers (waaronder onze eigen Herman!) zingt meerstemmig mooie oude en nieuwere liederen en liedjes uit de 15e tot de 21e eeuw. In het Nederlands

Geertjan Aleven. Deze singer-songwriter neemt zijn gitaar mee en komt zijn sfeervolle luisterliedjes spelen.

Alex Siegers en gitarist Tom Veltien, Spelen een aantal stukken van de nieuwe Cd Looking Forward .

Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als wij en zien we je op 12 juni 2022 op Markt om de Hoek!

Zeker weten dat je het niet vergeet? Het is hieronder mogelijk om de datum gelijk in je agenda te zetten.

Download de afspraak en plaats deze in ICalc, Outlook, Google Agenda app of Mail Agenda

Voeg Markt om de Hoek toe aan je Google kalender (werkt in je browser)