Zondag 12 JUNI 2022: Markt om de Hoek, editie PROOST IN OOST
17399
post-template-default,single,single-post,postid-17399,single-format-standard,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,cookies-set,cookies-accepted,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Zondag 12 JUNI 2022: Markt om de Hoek, editie PROOST IN OOST

Zondag 12 JUNI 2022: Markt om de Hoek, editie PROOST IN OOST

We gaan weer een Markt om de Hoek organiseren! Op zondagmiddag 12 juni 2022, van 13-18u en zoals altijd in het Beerthuizenplantsoen bij Park Oosterspoorbaan. Het thema van deze Markt is PROOST IN OOST. Het organisatieteam heeft er al weer heel veel zin in.
Ook dit jaar hopen we dat veel wijkbewoners en kleine ondernemers uit Utrecht-Oost zich aanmelden om zelfgemaakte producten te verkopen. Vanaf nu kan je je aanmelden als je een kraam wilt vullen met je eigengemaakte, heerlijke, lokale, zelfgekweekte lekkernijen. Heb je interesse? Stuur ons een e-mail of vul het formulier in op onze site, dan nemen we snel contact met je op!

Download de afspraak en plaats deze in ICalc, Outlook, Google Agenda app of Mail Agenda

Voeg Markt om de Hoek toe aan je Google kalender (werkt in je browser)