Zondag 8 september: Zomeroogst! - Markt om de Hoek
17072
post-template-default,single,single-post,postid-17072,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Zondag 8 september: Zomeroogst!

Zondag 8 september: Zomeroogst!

A.s. zondag 8 september zal voorlopig de allerlaatste Markt om de Hoek plaatsvinden! Na vier jaar op een rij, meerdere malen per jaar te hebben plaatsgevonden, zoeken we nieuwe mensen voor de organisatie. Dus kom je uit de buurt en wil je de markt voortzetten, neem contact op via info@marktomdehoek.nl.

Het thema van deze laatste markt is ‘Zomeroogst’. O.a. De Moestuin zal dan ook aanwezig zijn met verse oogst. Ook kun je weer genieten van heerlijke empanadas van Fiesta de Cocina, bier & ciders van appels uit de buurt door Gigi’s Brewery, heerlijk Syrisch eten door buurtbewoonster Jasmen Thaher, vlierbloesem champagne van Marja Oosterman, vegan hotdogs van Punk Dog, bier van Brouwerij het Licht en heerlijke Jam van Max. Vanwege een aantal afzeggingen zal deze allerlaatste editie iets kleiner zijn dan jullie van ons gewend zijn. Maar komt allen nog een keer genieten van de heerlijke smaken en sfeer!

Ten slotte zal deze dag ook de natuurspeeltuin aan het Beerthuizenplantsoen tussen 15 -17u officieel geopend worden. Iedereen is welkom!