10 sept: Bakken, deelnemers, workshops & muziek - Markt om de Hoek
16820
post-template-default,single,single-post,postid-16820,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

10 sept: Bakken, deelnemers, workshops & muziek

10 sept: Bakken, deelnemers, workshops & muziek

Heel Oost bakt – bakwedstrijd

Kom meedoen aan de bakwedstrijd, schrijf je op de markt in en breng voor 15:00u je baksel naar de jury. De jury bestaat uit Dory van TakeSweet dessert catering, een van de dames van Zus & Zo (vegan) gebak en Steven, chefkok bij BROEI! Ook zoeken we op de dag zelf een bezoeker uit die alles mag proeven en beoordelen.

De categorieën en prijzen:

1. Beste Baksel: win een tas gevuld met producten van Markt om de Hoek deelnemers!
2. Beste Veganbaksel: win 3 producten naar keuze uit de kraam van Zus & Zo!
3. Leukste ‘Misbaksel’: leer het bakken & neem een kijkje in de keuken van Zus & Zo!

Om 15:30u is de uitreiking van de prijzen en daarna gaan we met z’n allen proeven van alle heerlijke baksels! Kom jij ook?

Deelnemers

Opwarmen bij de Herfst BBQ van Julian & Ariadna, vegan pleasure bij Punk Dog en Zus & Zo gebak, heerlijke soepen, brouwsels & sauzen van De Buurvrouw Utrecht, bier & brood van De Brakkerij, ook nog bier van Brouwerij Het Licht, taarten van TakeSweet dessert catering, heerlijke burgers van MeatGreen, zoet & zoutwaren van Petra de Regt, Syrisch eten van Yasmen en Iranees eten van Rocky, gerechten van Denicious, jongste ondernemers van Nederland Gijs met zijn ei-gerechten en wat groen in de vorm van bloemen van Bijenbrood! Veel eten en gebak dit keer en veel tenten om onder te schuilen.

Workshops

Om 13:30u komt schilder Jos Peeters over de muurschildering op de Notebomenlaan vertellen en Oosterspoorbaan initiatief Natuurspeeltuin is de hele dag aanwezig om te praten over de speeltuin op het Beerthuizenplantsoen! De plantendokter is er weer bij, dus neem je zieke plantje (of foto) mee! Geheel in thema zal Wanting van De Brakkerij om 14:30u een heuse broodbakworkshop geven.

Muziek

Er is de hele dag muziek van o.a. het koor Sangdrangh met bekende oude muziek met eigen Nederlandse teksten, akoestische gothic-americana/rock/country/post-punk western band Jesco en singer-songwriter Kyra Berring!