HOERA 5 jaar! Jubileumeditie in beeld - Markt om de Hoek
Utrecht-Oost,beerthuizenplantsoen,Park Oosterspoorbaan,Linda Voortman,Stichting Oosterspoorbaan
17709
post-template-default,single,single-post,postid-17709,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

HOERA 5 jaar! Jubileumeditie in beeld

grote tent markt om de hoek

HOERA 5 jaar! Jubileumeditie in beeld

De feesteditie van Markt om de Hoek op 4 september 2022 was weer een gezellig, lekker en vooral zonnig evenement! Bekijk hieronder de beelden en geniet nog even na!

Accordeonist Viève Buijs opende de muziek rondwandelend.

Voorzitter van de Stichting Oosterspoorbaan, Gerard Cats, opende het jubileum met een korte toespraak, waarin hij de inspanningen en resultaten van het werk van de Stichting kort op een rij zette. Hij gaf daarna het woord aan loco-burgemeester Linda Voortman, die na haar complimenten voor dit ‘voorbeeld van burgerparticipatie’ nog een verrassing had. Voor een van de initiatiefnemers van het eerste uur en drijvende kracht achter nog veel meer groene en duurzame initiatieven in Oost had ze een gemeentelijke onderscheiding meegebracht. Akke Bink kreeg van haar het gouden domtorentje opgespeld als blijk van waardering van de gemeente Utrecht voor haar inzet. Alle betrokkenen waren het zeer eens met deze verdiende onderscheiding! Akke was verrast, blij en trots.

Bestuurslid en mede-initiatiefnemer Wim Kok neemt na 10 jaar afscheid van het bestuur van Stichting Oosterspoorbaan. La Diva Decibella zong hem toe met een speciaal voor hem geschreven lied!
Daarna mochten alle omstanders meezingen met La Diva Decibella, die ook voor het jubileum van Park Oosterspoorbaan en Markt om de Hoek een speciaal lied had geschreven.
Alex Siegers en gitarist Tom Veltien besloten de muziekmiddag onder de grote tent.

Bijna alle foto’s zijn gemaakt door fotograaf en buurtbewoner Paulus van Dorsten. Zie http://www.by-pauluz.nl/