Vrijwilligers gezocht! - Markt Om De Hoek
17259
post-template-default,single,single-post,postid-17259,single-format-standard,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Om ook in 2021 weer een Markt om de Hoek te organiseren, zoeken we als team nieuwe vrijwilligers. Dus houd je van goed (verantwoord) eten, heb je een band met Utrecht Oost én steek je graag je handen uit de mouwen? Neem contact op!

WE ZOEKEN…

Markt om de Hoek draait op vrijwilligers. Samen organiseren we de markt en onderling kijken we naar een taakverdeling die voor iedereen het beste werkt. Als aanvulling op het team zoeken we nu nog iemand voor:

  • Marketing & Communicatie. Denk aan het bijhouden van de social kanalen, website (WordPress) en het maken van de nieuwsbrief (LaPosta), maar ook aan flyers, uitagenda’s en perscontacten.
  • Extra hulp bij de praktische organisatie, vooraf en op de dag zelf, blijft altijd fijn!

De andere teamleden doen nu de programmering, de deelnemerscoördinatie, de productie en de financiën. Samen verdelen we de dingen die moeten worden gedaan. De tijdsbesteding per week varieert door het jaar heen. Ongeveer een maand voor de Markt om de Hoek is het meestal drukker, maar in de maanden daarvoor zijn er altijd wel voorbereidingen te doen. Omdat we op zondag 5 september Markt om de Hoek weer organiseren, is er de komende weken best veel te doen.

INTERESSE?

Lijkt het je leuk om te helpen? Stuur dan een mail naar productie@marktomdehoek.nl met een korte beschrijving van wie je bent, welke werkzaamheden je graag zou willen oppakken en je motivatie en dan nemen we contact met je op. Reageer zo snel mogelijk, we gaan vanaf nu aan de slag met voorbereidingen van de komende markt. Eerst nog wat vragen? Dat kan ook via productie@marktomdehoek.nl. Hopelijk tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie