Vrijwilligers gezocht! - Markt om de Hoek
17259
post-template-default,single,single-post,postid-17259,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

We streven ernaar in 2022 weer twee Markten om de Hoek te organiseren! Hiervoor zoeken we als team nieuwe vrijwilligers. Dus houd je van goed (verantwoord) eten, heb je een band met Utrecht Oost én steek je graag je handen uit de mouwen? Neem contact met ons op!

WE ZOEKEN…

Markt om de Hoek draait op vrijwilligers. Samen organiseren we de markt en onderling kijken we naar een taakverdeling die voor iedereen het beste werkt. Als team van (nu) vier enthousiaste bewoners zoeken we vooral aanvulling op het gebied van:

 • Marketing & Communicatie. Denk aan het bijhouden van de social kanalen, website (WordPress) en het maken van de nieuwsbrief (LaPosta), maar ook aan flyers, uitagenda’s en perscontacten.
 • Programmering & Deelnemerscoördinatie (o.a. werving nieuwe standhouders en afspraken, administratie en andere communicatie met deelnemers);
 • Financiën (o.a. budgettering en facturering, subsidies en sponsoring)
 • Extra hulp bij de praktische organisatie, vooraf en op de dag zelf, blijft altijd fijn!
 • Samen verdelen we de dingen die moeten worden gedaan. De tijdsbesteding per week varieert door het jaar heen. In aanloop naar een Markt om de Hoek is het meestal drukker. We streven ernaar om in 2022 (weer!) twee edities te organiseren, op 12 juni en in september.

  INTERESSE?

  Lijkt het je leuk om te helpen? Stuur dan een mail naar productie@marktomdehoek.nl met een korte beschrijving van wie je bent, welke werkzaamheden je graag zou willen oppakken en je motivatie en dan nemen we contact met je op.

  Eerst nog wat vragen? Mail met Kristel, via productie@marktomdehoek.nl of bel 06-15302851. We hopen snel van je te horen!