Deelnemers Markt om de Hoek 16 juni 2019 - Markt om de Hoek
16933
post-template-default,single,single-post,postid-16933,single-format-standard,bridge-core-2.9.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Deelnemers Markt om de Hoek 16 juni 2019

Deelnemers Markt om de Hoek 16 juni 2019

We zijn trots op het rijke en gevarieerde deelnemersveld op de komende Markt om de Hoek. Kom en ontmoet hen!

Onze vaste deelnemers Zus&Zo maken al hun producten vegan en helemaal zelf. Anemoon bakt de koekjes en de taarten , deels van ‘gered’ fruit dat anders op de composthoop belandt. Aster maakt verrukkelijke notenkaas en gefermenteerde producten.

Yasmen Thaher zorgt zoals op elke markt met haar gezin voor grote schalen Syrische gerechten.

Buurtbewoner en ondernemer Jeroen van Nijnatten maakt in zijn kraam allerlei verse heerlijke fingerfoods. Hij neemt zijn nieuwe artistieke keramiek mee.

De vegan hotdogs van Punk Dog zijn zo lekker, dat ze de vorige Markten uitverkocht raakten. Een must voor elke bezoeker!

De Jam van Max komt met weer met een nieuw en verrassend jamassortiment. En deze keer misschien versgebakken stroopwafels!

Natuurlijk hebben we ook allerlei heerlijke dranken.

We zijn altijd blij met vaste deelnemer De Brakkerij met haar speciale bier en brood. Ze deelt de kraam met Zoete Koek, de maker van onweerstaanbaar veganistisch zoet gebak.

Brouwerij Het Licht is er ook weer bij met speciaalbieren als zomervlam en herfstlicht.

In Gigi’s Brewery maakt buurtbewoonster Etta zelf bier en cider van appels uit de buurt.

Fiesta de Cocina is – niet alleen op de Markt – beroemd om haar empanadas: een klassieker uit de authentieke Argentijnse keuken. Carolina maakt deze voedzame pasteitjes en vult ze met -natuurlijk- vlees, kip of vegetarisch met geitenkaas en quinoa.